Categorieën

  • ANTEO Serie
  • ANTEO UP Serie
  • ANTEO ALU Serie
  • MIREO Serie
  • SELLEO Serie
  • SALVEO Serie

Imprint

de Raaij Kantoormeubelen
Endeldijk 31-33
2675 CN Honselersdijk

Telefoon: 0174-446070
Fax: 0174-446075
E-mail: info@deraaijkantoormeubelen.nl
Internet: www.deraaijkantoormeubelen.nl

Directie: Dhr. J.T. de Raaij
KvK inschrijving: 69573638


Disclaimer voor de webshop Köhl-bureaustoelen-kopen.nl

de Raaij Kantoormeubelen (Kamer van Koophandel: 69573638),  verleent u hierbij toegang tot köhl-bureaustoelen-kopen.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

köhl-bureaustoelen-kopen.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

köhl-bureaustoelen-kopen.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van köhl-bureaustoelen-kopen.nl

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met de Raaij Kantoormeubelen.Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan köhl-bureaustoelen-kopen.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij köhl-bureaustoelen-kopen.nl

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van köhl-bureaustoelen-kopen.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.

Köhl-bureaustoelen-kopen.nl is onderdeel van de Raaij Kantoormeubelen - Endeldijk 31-33 - 2675 CN Honselersdijk - KVK 69573638 - BTW nr.NL079283330B02